Weber један од водећих светских произвођача индустријских малтера нуди комплетан асортиман решења развијених према напредним технологијама у циљу испуњења највиших техничких захтева.

Weber је део међународне групације Saint-Gobain која је основана у Француској давне 1665. године и данас је једна од највећих светских индустријских група

Црвени крст Деспотовац имао је велики проблем са пословним простором који је дотрајао и једноставно угрожаваo како здравље радника, волонтера и здравље корисника Црвеног крста Деспотовац. Црвени крст Деспотовац на годишњем нивоу обухвата и пружа помоћ великом броју грађана, а решење је обезбедити потребан грађевински материјал за здравији, лепши, пријатнији простор Црвеног крста Деспотовац. 

Компанија Saint – Gobain из Београда препознала је рад тачније мини пројекат – идеју Црвеног крста Деспотовац и донирала грађевински материјал за комплетну санацију зидова. 

Пријатељи Црвеног крста Деспотовац, волонтери, Јавно комунално предузеће „Стан“ Деспотовац, добровољни даваоци крви,   ИЗРАЗИЛИ СУ жељу да својим радом, знањем и искуством, оплемене и освеже дом Црвеног крста Деспотовац волонтерски, без новчане накнаде. Што су то и учинили у веома кратком временском периоду. ХВАЛА ВАМ ХУМАНИ ЉУДИ.

Циљ акције је да просторије Црвеног крста буду функционалније, свежије, чистије и реши велики проблем са влагом, прокишњавањем и добити дуготрајну енергетску ефикасност, а са друге стране својим запосленима, волонтерима, корисницима, странкама, партнерима, добровољним даваоцима крви будуће посете Црвеном крсту учине лепшим и пријатнијим.

Још једном хвала компанији Saint – Gobain  што сте препознала рад и идеју Црвеног крста Деспотовац и хвала Вам што сте део породице хуманих људи. ЗА ДОБРОТУ СВАКИ ДАН ЈЕ ДОБАР ДАН.

ПОТПУНО НОВ ИЗГЛЕД ПОСЛОВНОГ ПРОСТОРА ЦРВЕНОГ КРСТА ДЕСПОТОВАЦ

Донација компаније Saint – Gоbаin мотивисала је локалне донаторе где је Црвени крст Деспотовац са својим пријатељима поред зидова успео да промени потпуну струјну инсталацију, водоводне цеви, санитарију, столарију, плочице, чајну кухињу, санација крова, набавка канцеларијског намештаја и много тога.

ХВАЛА НА УКАЗАНОМ ПОРЕВЕЊУ И ПОДРШЦИ