Црвени крст Србије – Црвени крст Деспотовац у периоду од 14. септембра до 17. октобра обележава “Месец солидарности“.

„Наше мало, за некога може бити много“

Позивамо наше суграђанке и суграђане да заједно обележимо овај период и тиме искажемо емпатију и солидарност према угроженим појединцима/кама и групама и мобилишемо заједницу на узајамну солидарност.

Грађани општине Деспотовац имају могућност да донирају половну гардеробу, обућу, играчке за децу, намирнице хране, средства за хигијену. Сва донирана помоћ биће прослеђена најугроженијим грађанима општине Деспотовац.

Сви грађани који желе да се прикључе овој акцији могу то учинити у просторијама Црвеног крста Деспотовац у улици Моравска 28 и на телефон за информације 035/613-557.

У сарадњи са волонтерима, организоваћемо низ активности у циљу помоћи за најсиромашније грађане општине Деспотовац.

Желиш да помогнеш?

Црвени крст Деспотовац не би могао да остварује своју мисију без волонтера који дају своје време и енергију на спровођење и развој програма, али и људи добре воље који помажу у складу са својим могућностима: донирају половну гардеробу, играчке, намирнице хране, средства за хигијену, донирају средства, спонзоришу активности, шире идеје и мисију покрета Црвеног крста.

Постоји много начина на који можете да помогнете:

  • Уложите своје време – волонтирате на програмима Црвеног крста
  • Донирајте средства – сав прикупљен новац се улаже у реализацију и унапређење програма.
  • Донесите половну гардеробу и опрему за бебе, а ми ћемо се постарати да дође у праве руке.
  • Постани члан Црвеног крста – можете редовно уплаћивати годишњу чланарину и тиме допринети развоју програма Црвеног крста и ширењу хуманих идеја.

ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ СВИМА НА ПОДРШЦИ