Спортска организација Деспотовац при којој је Канцеларија за младе Деспотовац, узела је активно учешће у пројекту „ИНФОРМИШИ СЕ И ТИ!“, који финансира Министарство за бригу о породици и демографији.

🎯Овај пројекат има за циљ да информише младе о темама значајним за њих, а које су везане за репродуктивно здравље, безбедност и очување породице, као и на тему пандемије вируса COVID19.

📚Све канцеларије за младе, широм Србије, које су подржале пројекат, добиле су промотивни инфо пулт и више различитих брошура на поменуте теме.

✔Рад Канцеларије за младе је препознат од стране Министарства за бригу о породици и демографију, па је на основу тога КЗМ добила још један инфо пулт, који је поклоњен дугoгодишњим партнерима и сарадницима из Црвеног крста Деспотовац, са којима се реализују многобројне акције првенствено посвећене младим људима на територији општине Деспотовац.

Црвени крст Деспотовац се захваљује Спортској организацији Деспотовац, првенствено Канцеларији за младе Деспотовац који су препознали рад Црвеног крста и самим тим настављамо одличну сарадњу на заједничким акцијама, идејама посвећеним младим људима са територије општине Деспотовац