Црвени крст Деспотовац уназад неколико година израђује и штампа квартални часопис за своје волонтере, чланове Управних органа, донаторе, локалну заједницу, архиву Црвеног крста Србије, Црвеног крста Деспотовац о реализованим активностима у овом случају за активности јануар – март 2022. године.

Напомињемо да полако  се враћамо  раду и деловању Црвеног крста Деспотовац и реализацији редовних и програмских активности у пуном капацитету после веома лоше епидемиолошке ситуације како у Републици Србији тако и на територији општине Деспотовац. 

Оно што је обележило први квартал у 2022. години је свакако комплетно реновирање пословних просторија Црвеног крста Деспотовац где смо пронашли велико разумевање донатора, волонтера, запослених у организацији Црвеног крста, локалних Јавних предузећа и дом Црвеног крста Деспотовац је добио нови, сигурнији и лепши пословни простор.

Желимо да се захвалимо свим донаторима, волонтерима, пријатељима Црвеног крста који су обележили први квартал у пословној 2022. години.