Апотека БЕНУ – Црвени крст Деспотовац

Црвени крст Деспотовац је организација која пет године уназад осваја епитет „Најхуманије општине“ на територији Републике Србије у области Добровољног давања крви. Напомињемо да преко 5% укупног броја становника на територији општине Деспотовац дарују крви.

Корона вирус је постала свакодневница, државне мере се морају поштовати,  али добровољно давалаштво крви не сме да стане (саобраћајне несреће се дешавају, бебе се рађају, операције се одвијају), Црвени крст се труди и апелује на грађане да дарују своју крви и на тај начин са својих пет минута продуже ничији живот.

Апотека Бену подржава рад Црвеног крста Деспотовац и поздравља добре резултате добровољног давалаштва крви на територији општине Деспотовац и донирала Црвеном крсту Деспотовац један без-контактни мерач температуре и један мерач за крвни притисак и самим тим убрзали рад акција давања крви. 

Црвени крст Деспотовац, општина Деспотовац и сви хумани људи са територији општине Деспотовац се захваљују  апотеци Бену Београд на вредној и значајном донацији у овим тешким временима. 

Присутни су на 400 локација широм наше земље и биће их још.  Апотекарска установа БЕНУ је највећи ланац апотека у Србији и део је велике међународне компаније PHOENIX  из Немачке.

Оно по чему се БЕНУ издваја на тржишту јесте константан рад са запосленим фармацеутима на усавршавању и упознавању најновијих достигнућа медицине и фармакологије, са циљем да се пацијентима понуди најбољи могући савет. БЕНУ у свом пословању примењује најсавременије европске стандарде у набавци, дистрибуцији, складиштењу и излагању лекова и лековитих средстава, све са циљем максималне безбедности за пацијенте.

У својој понуди, БЕНУ поседује и линију производа помоћних лековитих средстава LIVSANE врхунског квалитета, углавном произведених у Немачкој. Сваког месеца, у сарадњи са реномираним фармацеутским и козметичким компанијама, организујемо бројне акције помоћу којих представљамо наш асортиман.

БЕНУ – НЕГУЈТЕ ДОБРЕ НАВИКЕ