Од 16. фебруара до 8. априла 2016 године расписује се конкурс „Крв живот значи“ Црвеног крста Србије. Тема конкурса је промоција добровољног, анонимног и неплаћеног давалаштва крви. категорије изражавања су ликовна, литерарна и видео форма. 

Претходне године у конкурсу су учествовало 17.879 ученика из 519 основних и 111 средњих школа из 100 средина у Србији.

Ако имаш узмеђу 7 и 18 година, волиш да пишеш, црташ, правиш видео записе, или све ово заједно, погледај услове конкурса Црвеног крста Србије КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ.
Учествујући својим радом на овом конкурсу, забавићеш се, упознати другу децу и младе људе, научићеш нешто што само у Црвеном крсту можеш научити, а постоји и могућност да се са твојим радом преко интернета упозна огроман број људи. Ако желиш, кад се упознамо, можеш почети и да волонтираш у Црвеном крсту 🙂
Уз све то, твој рад ће помоћи да већ данас и сутра – неко помогне болесном или повређеном тако што ће добровољно дати крв. Кад напуниш 18 година, то можеш бити и ти.
Контактирај свог наставника, професора, питај у школи ко сарађује са Црвеним крстом. Сврати до свог Црвеног крста, и они те могу упутити у детаље.

Више информација о конкурсу у пропозицијама које следе…

Информиши и друге о овоме- Повежи се и ти.

Срећно!

propozicije konkursa Krv zivot znaci 2016