HDL Design Housе  – Црвени крст Деспотовац

HDL Design Housе  компанија препознала је идеју  и подржала рад Црвеног крста Деспотовац и донирала 30.000,00 динара за набавку заштитних униформи за волонтере и запослене у Црвеном крсту Деспотовац који ће обављати теренске послове.

Црвени крст Деспотовац и HDL Design Housе су потписали Уговор о донацији за наменско трошење новца и тиме оправдали валидност донације на обострано задовољство.

Велико ХВАЛА  компанији HDL Design Housе. 

Иначе, HDL Design Housе  пружа дигиталне и аналогне услуге  за најсложенији систем на чипу (SoC). Компанија развија IP језгра, VIP and SystemVerilog решења за верификацију. Са 20 година искуства у имплементацији SoC-а и 250 инжењера који раде у три дизајнерска центра, HDL Design Housе може испоручити најмодернија технолошка решења за најзахтевније пројекте.

Са купцима у распону од малих старт-уп компанија до мултинационалних корпорација у индустрији полупроводника, HDL Design Housе посвећен је испуњавању јединствених захтева сваког купца висококвалитетним производима и услугама, флексибилним моделима лиценцирања и високо одговорном техничком подршком.

Компанија такође нуди моделе понашања које користе главни програмери SoC производа.