ГОДИШЊИ БИЛТЕН ЦРВЕНОГ КРСТА ДЕСПОТОВАЦ ЗА 2023. ГОДИНУ

Позитивна слика Црвеног крста Деспотовац у јавности ствара могућност да Црвени крст Деспотовац, са осталим чиниоцима друштва, а посебно донаторима, уз ангажовање великог броја волонтера, помогне већем броју угрожених грађана.

Анимирањем јавности да се укључи у поједине акције Црвеног крста развија се осећај солидарности и хуманости у широј заједници чиме Црвени крст Деспотовац реализује своју обавезу развоја волонтерског рада (члан 9. тачка 6. Закона о Црвеном крсту Србије).

За многе наше активности не постоји мерило да би се изразио степен пожртвовања у пружању неопходне помоћи унесрећенима, социјално угроженима, или болеснима којима је неопходна крв која живот значи.

ЗАХВАЉУЈЕМО СЕ СВИМ ЧЛАНОВИМА, ВОЛОНТЕРИМА, АКТИВИСТИМА, ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ, САРАДНИЦИМА, ЛОКАЛНОЈ САМОУПРАВИ, ЦРВЕНОМ КРСТУ СРБИЈЕ И ЈАВНИМ МЕДИЈИМА НА ПОМОЋИ И ПРОМОВИСАЊУ ЦРВЕНОГ КРСТА ДЕСПОТОВАЦ И ХУМАНИХ ВРЕДНОСТИ У НАШОЈ СРЕДИНИ.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02sV1TXm8ZvBEH6rYMmCL5EHTCvD7NoC8WWoy9Xgpv4VAavL1TxJE6TzBp1jBotNgEl&id=100067749289071&sfnsn=mo&mibextid=LROou