Поштовани грађани општине Деспотовац,

Црвени крст Србије – Деспотовац са жељом да се прикључи борби против „беле куге“ и реализацији циљева Стратегије популационе политике у нашој Републици, и ове године реализује акцију „Пакет за новорођену бебу“ са мотом „Да нас буде више“.

Акција се реализује уз директну подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

У оквиру Акције „Пакет за новорођену бебу“, Црвени крст Србије је уз подршку Министарства и донатора за све бебе рођене у Недељи Црвеног крста која се обележава у периоду од 8. до 15. маја, обезбедио симболичан поклон пажње, односно поклон добродошлице.

Тим поводом, позивамо све родитеље који су наш свет обогатили приновом, рођеном у Недељи Црвеног крста од 8. до 15. маја да по повратку у своје домове, али најкасније у року од једног месеца, контактирају  Црвени крст Деспотовац  како би добили све потребне информације о начину преузимања поклона добродошлице.

Контакт телефоне и адреса Црвеног крста Деспотовац

Моравска 28, 35213 Деспотовац

035/613-557

despotovac@redcross.org.rs 

Црвени крст ће водити рачуна да се примопредаја организује на најбезбеднији начин у погледу епидемиолошке ситуације у земљи.

Могућност пријава  месец дана од краја Недеље Црвеног крста, односно до 15. јуна 2021. године.

Напомињемо да ће приликом преузимања пакета добродошлице постојати потреба стављања одређеног документа на увид Црвеном крсту ради верификације (документ који буде доступан у том периоду, а у ком је наведен датум рођења у периоду од 8. до 15. маја, нпр. отпусна листа).

У нади и настојању да деца рођена у Недељи Црвеног крста, као и свако друго дете одраста у здравом, хуманом и друштву пуном солидарности.

С поштовањем,

Ваш Црвени крст Деспотовац